Aktiviteter

 

 

SpeedCat

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidigare aktivitet:

Årsmöte i solna/sundbyberg 2015

 

Årsmöte 2014.

 

Förslag till stadgar som ska tas på årsmötet 2014.

Mer info kommer.

 

 

 

 

 

 

Dagskryssning med konferens

Den 9 juni 2012 åkte styrelsen och några medlemmar på en dagskryssning med konferens för att gå igenom utställningen i maj 2012 och för att prata om klubbens framtid.

Vi samlades vid Silja terminalen tidigt på morgonen för att gå om bord Silja Europa. Vi började med en frukostbuffé för att sen sätta oss i konferensrummet.

Vi gick igenom de åsikter (bra och dåliga) vi fått om utställningen och diskuterade hur vi skulle lägga upp nästa utställning. Vad vi behöver tänka mer på till nästa gång och hur vi ska få fler medlemmar att vara delaktiga i utställningar och aktiviteter.

Efter en kort fikapaus vid elvatiden forsatte vi vår genomgång och pratade vidare om hur vi ska fortsätta att driva klubben och om vi ska försöka göra något speciellt under utställningen 2015 då det är klubbens 25 års jubileum.

När båten anlände till Åland bytte vi båt till Silja Galaxy och åt en lunchbuffé. Efter denna hade vi lite fri tid och vid fyratiden hade styrelsen ett styrelsemöte.

Båten ankom till Stockholm igen vid kvart över sex och efter en mycket givande dag där vi fick mycket gjort skildes vi åt och alla åkte hemåt igen.